fredag 14 maj 2010

Långhelg i Skåne

Jag sitter just nu hos Andrea och fixar spellistor införkvällens spektakel på Spektakelkluben. Hittills har det varit en grym helg och vi hoppas att vädret tillåter att första tävlingen i betongcupen hålls i morgon.

I går var det skatetävling i Lund, vilket var riktigt kul! Många tjejer ställde upp i klasserna street, bowl och best trick. Sarah Meurle kammade hem streettävlingen och best trick. Emma Lindgren tog hem bowltävlingen.

Idag var det urblove skategame där vi fick ta oss till olika spots runt i Malmö och lista ut gåtor. Mitt lag blev skickat till Steppen, TBS och bulorna, riktigt nice spots! Vi hann dock inte skata så mkt p.g.a. tidspress. Men det blir nog fler besök i Malmö framöver med streetskating på schemat.

I morgon är det som sagt dags för Malmö D.I.Y. som vi hoppas blir av. Tävlingen hålls klockan 12-19 i Sibbarp skatepark. Vi kommer även ha en utställning om No Limit som ni inte får missa. Alla som vill har även chansen att bli medlem i No Limit och hjälpa oss fixa fler grymma arrangemang framöver.

Om det regnar kan det vara smart att surfa in på bryggeriets hemsida och se vad plan B är. Ses i morrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar