måndag 24 maj 2010

Betongcupen story

Betongcupen skulle egentligen hållits förra lördagen men i Malmö var det inte samma strålande sol som i Stockholm. Det var med andra ord regn... Så i stället bjöds på session i Bryggeriet med livemusik. Det var grymt ladd och riktigt nice att skata till!

På kvällen var det filmpremiär för Pontus Alvs nya film. Den innehöll både grym skating och fina mellangrejer a´la Pontus Alv.

Pontus fyllde dessutom 30 samma kväll så det hela var pyntat med ballonger och efteråt bjöds på tårta. Smarrigt!


På lördagen var det så äntligen dags för första deltävlingen i Betongcupen. Regnet höll sig borta och det blev en helnice dag. Tävlingen hölls i Sibbarp och bjöd på massa ladd.

Massa grymma åkare ställde upp och Emma öste på som enda tjej. Jag lyckades dock inte få så bra kort eftersom jag stod en bit ifrån...

Tävlingen kördes i heat där alla åkarna fick ett eget introduktionsåk för att sedan åka alla samtidigt tills tiden rann ut. Och det hann göras mycket på den tiden!Efter tävlingen kördes även "tricks for cash" där åkarna fick pengar om de gjorde något schysst trick.

På området fanns lite olika grejer förutom tävlingen. Sanna hade fixat det grymmaste No limit-tältet med utställning, häng och möjlighet att bli medlem i No Limit.

Hela tältet var skitsnyggt fixat med text på griptape och hjul bland annat. Några filmer rullade på saker vi fixat genom åren och det bjöds till och med på turkost godis :)

Vi som stod i tältet snörade om och gick sedan runt i matchande snören, vårat nya kännetecken.


Hela utställningen var riktigt snygg, kolla in den när den kommer till Avesta och Ultra bowl. Den utstrålar vår kärlek till skateboard!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar