onsdag 7 mars 2012

ANMÄL DIG PÅ SNOWBOARDLÄGER IDAG!!!

Snabba dig att anmäla dig till SLUSH IT SNOWBOARDCAMP I TÄRNABY den 22 mars kl. 16:00 till den 25 mars kl. 16:00

Den 22-25 Mars är det dags igen.

Slush It Girl Camp, ett camp för tjejer med tjejer och av tjejer. Man kan inte vara för ung, gammal eller för "dålig", bara man tycker om och kan stå på en snowboard så är det allt som behövs.

Under Torsdagen kör vi lite kvällsmys med fika och lär känna varandra, ni får droppa in lite som ni anländer.

Fredag börjas med frukost på skolan och sen kör vi åkning i parken med coaching av My Svensson och även åkning på egen hand. Lunch serveras på skolan precis som middagen efter att backen stängt.
På Fredagskvällen har vi Sarah Thorén och Ida Östensson från Crossing Boarders, YouSkate Girl och No Limit som föreläser bl.a. om hur de tillsammans har arbetat för att få fler tjejer att bli peppade på skateboard.

Lördagens schema ser ut på ungefär samma sätt som fredagens, åkning coaching och häng i parken. En liten tävling för dom som är intresserade kommer vi också klämma in. På kvällen är det tacobuffe och filmvisning av någon cool snowboardfilm med grymma brudar som gäller.

Söndagen är mer fritt och ni som har tåg eller flyg att passa är fria att lämna efter ni sagt hejdå och kramat oss alla =)

Campet är kostnadsfritt, det enda du behöver betala är liftkort och resan hit. Vi fixar boende på Tärnaby Skidhem där vi också kommer äta mat alla dagarna utan kostnad.

Anmälan till campet gör ni via vår mail snowboardlinjen@hotmail.com. Ni skriver namn, telefonnummer, ålder och om ni önskar låna en madrass.

Begränsat antal platser så skynda och anmäl!!

Mer information och detaljer om campet kommer inom kort.
http://snowboardlinjen.blogg.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar