måndag 1 oktober 2012

Måndagar i STHLM Skatepark

Idag är det måndag och förmodligen fullt ös på tjejskaten. Själv är jag hemma förkyld och passar på att blogga i stället. 

Som ni kanske vet har vi tjejskate på måndagar 18-21 i Fryshuset i Stockholm. Mellan 18-19 ungefär brukar det vara fullt med yngre tjejer och medelåldern då ligger kanske på 8 år. Det är kul att skate har nått ner i åldrarna och att tjejer idag ser det som självklart att prova på! De åker ofta med varandra och testar på olika saker och utmanar varandra, precis som det ska vara. :)

Runt 19-19:30 är det sedan generationsskifte och medelåldern stiger till kanske 18. Då blir det lite mer rum i hallen att röra sig på utan att behöva ha koll åt alla håll och lite mer trixande.

Tjejskaten är en tid för tjejer i alla åldrar att testa på och det har verkligen blivit så i Stockholm. Man vet ungefär vilken tid alla kommer till hallen och kan själv bestämma om man vill åka med kidsen eller vänta en timme tills man har mer space. Sen har man ju alltid möjlighet att åka alla andra tider hallen är öppen också!

Annat som händer i STHLM Skatepark just nu är att de in nya brädor i shoppen som kostar 499:- inklusive grip. Billigt om man är i behov av en bräda!

Och på söndag är det VANS Shop Riot klockan 13.00 (uppvärmning 11). Missa inte!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar