måndag 30 januari 2012

Vert Attack 6, vilken succé!

Nu är jag sådär lagom sliten efter bästa helgen på länge. Det var nämligen fullt ös på Bryggeriet i samband med Vert Attack 6. Folk hade samlats från hela världen för att ta del av festligheterna och vilken succé det blev sen!

Vert Attack 6, 27-28 januari 2012.

Själv jobbade jag i caféet på Bryggeriet större delen av fredagen, när det hela satte igång med kval för både juniorer, masters och pros. När jag väl hade slutat arbetspasset blev det en efterlängtad session på streetytan som Anna anslöt sig till när hon kommit med tåget från Stockholm. Även under lördagen jobbade jag första halvan av dagen, så när jag slutade vid tretiden var jag allt bra nyfiken på laddet i verten! Men först köpte jag och Anna varsina goa knästrumpor från Subvert skatersocks och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med inköpet och tänkte visa upp strumporna i ett senare inlägg...

Tösabidarna på läktaren!

Hur som helst, i verten fanns det inte en lugn stund och jag blev sjukt imponerad av hur duktiga alla var. Ben Hatchell har ju en stil som få och kammade välförtjänt hem förstaplatsen bland alla pros. Nickey Guerrero är storfavorit bland många och vann masters, medan minstingen Yuto Horigome, som tagit sig till Malmö hela vägen från Japan, vann juniortävlingen. Bland tjejerna var både Franziska Stolz och Lois Pendlebury på plats och representerade. Kalaset avslutades sedan med en stor fest på Inkonst och alla verkade sjukt nöjda med helgen. Längtan är redan stor till Vert Attack 7!


Se skatemalmo.se samt bryggeriet.org för mer resultat, bilder och filmer från helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar