fredag 13 augusti 2010

Hälsningar från falafelkvinnan:CB Gävle

Efter sex timmar i en buss fylld med Scooters bästa hits var vi äntligen framme i Gävle då klocka redan hade hunnit slå tolv och alla gick och la sig innan Idas får hann säga BÄÄÄÄ.
Morgonen därpå var det demo dax, men innan de var de såklart dax för lunch. Vi hade fått veta i för väg att de skulle bli tajmat och riktigt gott. Men när vi sedan öppnade matlådorna exploderade en stank som ingen vågade kommentera.
Jag, som sedan barnsben hade fått lära mig att inte klaga på mat åt som aldrig för tills någon skrek:
-STOP!!! DON`T EAT IT!!! IT`S BAD!!!
Då märkte jag plötsligt de vita som hängde i mina läppar från maten och snabbt som attan ställde ifrån köttet med bambuskott och varnade dom andra. Maten var alltså möglig. Värst av alla drabbades Eva från GBG som fick en allergi attack och kräktes, men blev helt återställd efter en god lunch på "Två Kockar". Två timmar sedan kom vi till Tonys .
När Party Bussen rullade in på parkeringen tät följt av 6 Bussen, Ö Bussen och Tönt Bussen mötes vi av brölande från ett av stadens lokala death band. De fick mig att tänka på morgonens brölande på Bunkern.
Man kan väl säga att det ENTE kommer vara någon bättre grind sesion än den. Tillbaka till demot.
Som vanligt hade uppvisningen en mycket bra DJ och speaker. Tjejerna på brädorna presterade också mycket bra t ex en mycket sött Casper Flip to fakie lades upp. Andra goa trick som Bs Blunt to Bs Disaster och även en headsmack förre kom. Detta var dock inte så roligt och Louise från Kanada fick föras till sjukhus men kom snart tillbaka som en skadofri Skirtboarder.
Best Trick tävlingen vann Martin från Avesta med små marginaler efter en publik omröstning.
Kvällen följdes sedan av en film visning av No Limit filmen och Skirtboarders Le Film och blev därefter en lyckad afton för The Crossing Boarders Crew
//Falafelkvinnan
v">

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar