torsdag 19 augusti 2010

CB - Falkenberg

Crossing Boarders har nu haft sin sista demo...närmare bestämt i Falkenberg. Alla var överens om att det var det bästa och peppigaste stoppet! Humöret på alla på turnén har varit upp och ner men igår var allas humör på topp och alla i Falkenberg tog emot oss med stora famnen.

Vi bodde på en jätte mysig scoutgård som Lars, Malvina och Sara fixat och städat ur åt oss. Vi började förrgårkvällen med ett inprovicerat disco där vi rockade loss till Carola, Svullo och Tina Turner. Vi vaknade med nybakt bröd som Lars fixat åt oss och sedan drog vi iväg till Skreastrand där vi surfade med KITKURS.SE där vi fick prova Skinboard, kitsurf och en sån stor bräda man står på och paddlar. Vi lekte strandlekar och myste. När vi blev kalla fick vi gå in gratis på strandbaden och bubbla bubbelpool och klättra klättervägg i bassängen. Underbart, precis vad vi behövde. Sedan blev vi hembjudna till Nicoles föräldrars hus som var taget från ett inslag i MTV CRIB, sjukt lyxigt!! Ingen av oss hade ens varit inne i ett liknande hus. Vi käkade god pastasallad och begav oss sedan till parken för att fixa allt inför vårt Falkenberg event.

Vi möttes av Lina Brustad mfl. från The Tube som hade tv grymma band som spelade, Vermillion Monday och Never Say Never

Vi började med workshop och alla våra coachar hade händerna fulla med folk som ville testa. Samma som Sthlm så var det främst tjejer som ville ta chansen vilket var kul.

När demon började så kom såklart regnet som vi väntat. Vi hann köra i 20 minuter innan det blev för halt. Vi drog då in till Tullbroskolan och hade filmvisning av No Limits film och Skirtboarders film. Vi hade ett sjukt mörsch på dansgolvet med de lokala kidsen och mellan varje låt av Never Say Never hade vi prylregn. Sista prylregnet med en hollywoodbräda blev inget regn utan en tävling där alla fick komam med idéer kring hur vi tillsammans kan få fler tjejer att åka skateboard. En liten tjej i 8-års åldern kom med iden att marknadsföra mer, ha tjejer på affischer och dela ut flyers på skolor. Hon vann brädan! Andra bra idéer var att låna ut sin egen bräda till tjejer så de får prova på och att killar måste skaffa många tjejkompisar och lära dem att åka skateboard.

Efter lite pizza och Sushi drog vi tillbaka till lägergården och fortsatte discot!

Idag har 3 bussar åkt till Malmö för att streetskata och en buss, där jag sitter i, har stannat i Falkenberg för att nöta den parken ännu mer.

Nu är det bara Malmö kvar och än så länge har vi haft mer än 2000 besökare sammanlagt på våra 5 stopp, vi har fått rikstäckande media med förstasidor i Umeå, Gävle, Göteborg och Falkenberg. Stockholm är alltid svårt att få mediautrymme men en hel del skatemedier var på plats!

TV och radio var även och dokumenterade här i Falkenberg. Jag är väldigt glad att Falkenberg blev så lyckat och possitivt som det blev!

Kolla in filmen som Anna Smideman gjorde under Kanadaturnén som ligger på tacky.se HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar