onsdag 27 april 2011

Datum att skriva in i kalendern

Som ni kanske har sett har vi en kalender i högerspalten här på sidan som uppdateras lite då och då. Nu när sommaren börjar närma sig på allvar är det dags att slå ett slag för denna kalender. Där står nämligen allt du bör göra i sommar.

No Limit kommer vara med under hela Betongcupen och har lite olika grejer som händer i anslutning till den. Den 14:e maj drar det igång i Malmö. Sen 4 juni bär det av till Umeå. Den 18 juni är vi i Falkenberg. 23 juli är vi i Jönköping, 8 augusti är vi i Halmstad. Ultra bowl med Get Set Go! kommer att vara 19-21 augusti. Vi hoppas att lika många vill vara med och tävla i år! Förra året var såå grymt!

Sen kommer vi även att vara med på Junkyard Skateboard games som är den 28 maj. Jag tror att det är i Vänersborg, liksom förra året.

Sen när sommaren är över har vi vår årliga konferens i Stockholm som äger rum 17-18 september.

Om du hänger med på allt detta kommer din sommar bli den grymmaste någonsin och dina skatetalanger kommer växa ikapp med denna fina solros! :)

1 kommentar:

  1. Jag älskar det här inlägget! Poängen är att vara reg hela dagen iåtanke! Bra jobbat ....Tack för att dela dina bästa minnen .... Jag gillar din blogg.

    SvaraRadera