tisdag 30 november 2010

Crossing Boarders i Transition

0 kommentarer
Nya numret av Transition kom till Bryggeriet i Malmö i dag. Crossing Boarders är en av huvudartiklarna i tidningen och det är ingen mindre än My Magnusson som har skrivit artikeln. Köp tidningen (eller hämta den gratis på Bryggeriet) och bläddra fram till sida 48 för att ta del av våra två händelserika veckor genom landet och spana in Jonathan Nylanders snygga foton.

måndag 29 november 2010

Anmäl dig till Lucia Classics!

0 kommentarer
Vi hoppas att du kommer till Lucia Classics. För att anmäla dig skickar du ett mail till luciaclassics2010@gmail.com . Anmälningsavgiften betalar du på plats och får då även en Subwaymacka. Kolla in mer info här.


söndag 28 november 2010

Tjejkväll hos Roxy på onsdag

0 kommentarer
På onsdag bjuder Roxy Norrlandsgatan på julmys. Se till att vara en av de 20 första så får du en goodiebag med dig hem.

lördag 27 november 2010

Tjejklass klar på Lucia Classics

0 kommentarer
Nu är det klart att det kommer bli en tjejklass på Lucia Classics! Vi hoppas verkligen att alla som kan är med och tävlar för vi i No Limit tycker att det är viktigt att det finns tävlingar även för tjejer. Vi är redan en handfull som kommer ställa upp och det vore kul om även du kommer dit och skatar och har kul med oss!

Lucia Classics äger rum den 11:e december i Karlstads skatehall. Har du funderingar kring hur du tar dig dit eller var du ska bo kan du kontakta Katta på katta@nolimitskate.se eller Anna på anna@nolimitskate.se

Peppa alla, detta kommer bli grymt!

tisdag 23 november 2010

Bryggeriet Gold School 4/12

0 kommentarer
Missa inte höstens stora skateboardtävling på Bryggeriet i Malmö. Tävlingen går under namnet Gold School och körs på Bryggeriets streetyta den 4 december. Det kommer finnas två klasser, en för alla under 30 år och en för alla över. Vi ses där!

torsdag 18 november 2010

Sommar med Emma

0 kommentarer
Kolla in Emma Lindgrens grymma sommarpart där hon rippar parker och spots runt om i Sverige och Danmark!

onsdag 17 november 2010

Vi vill se SKILLS på bio!

0 kommentarer
Filmen SKILLS är klar och håller på att säljas in. I Sverige går det trögt men eftersom vi är många som vill se filmen kan vi ändra på det. Gå in och skriv under denna namninsamling så att vi får se SKILLS på bio!

torsdag 11 november 2010

Konferens i helgen

0 kommentarer
I helgen är det dags för årets årliga No Limitkonferens. Man kan dyka upp även om man inte anmält sig, men då får man ingen mat.

Platsen är Kungsgatan 57A i Studieförbundet vuxenskolans lokaler och tiden är 11 på lördag.

Kom med idéer, häng och ha kul! Vi ses :D

onsdag 10 november 2010

Stöd Skateistan

0 kommentarer
För er som inte vet drivs det just nu ett skateprojekt i Afghanistan kallat Skateistan. Detta projekt drivs för att skapa en framtid för de unga som bor i landet. De som jobbar med barnen är volontärer och Skateistan är beroende av donationer. Genom att ge ditt bidrag hjälper du skateboardens utbredning och hjälper barnen i Afghanistan till en framtidstro. Läs mer här om hur du kan hjälpa.

tisdag 9 november 2010

Bryggeriet GirlSkateCamp 2010

0 kommentarer
Foto: Maja Sitarz

Under den gångna helgen kördes Bryggeriet GirlSkateCamp 2010 i Malmö. För fjärde året i rad samlades skateboardintresserade tjejer från hela Sverige och andra delar av Europa, för att åka skateboard tillsammans i några av Bryggeriets skateparker under Allahelgonahelgen. Vi bodde på Bryggeriet och hade tillgång till parken dygnet runt. Helgen bestod av massa skate, gött häng, skateskola, fotosessions, Skate Jam på både streetytan och i bowlen, spökrunda, sena nätter och lite sömn, vända till Stapelbäddsparken och annat smarrigt. För att avrunda det hela så blev helgen en stor succé! Kolla in bilder från campet på Tacky!

onsdag 3 november 2010

Lucia classics

1 kommentarer
Den 11:e december är det dags för 13:e upplagan av Lucia Classics och i år är det Karlstad som är värdstad för eventet.

Det vore nice om vi drog ihop ett gäng som åker dit och hänger. Det vore ännu roligare om vi fick ihop ett gäng som är peppade på att tävla.

Vilka är på?! Maila info@nolimitskate.se så styr vi upp något boende och en hel massa ladd!